Nieuws Lustrumfeest

23 maart 2015

Hieronder lees je meer over de avondindeling van het Lustrumfeest van 18 april a.s.!

    Avondindeling

Vanaf 17:00 uur worden alle gasten op de feestlocatie ontvangen met een sfeervolle welkomstborrel. Tijdens deze borrel zullen er verschillende vormen van middeleeuws entertainment zijn op de binnenplaats van de feestlocatie. Dit entertainment zal grotendeels buiten plaatsvinden. Mocht het slecht weer zijn, zullen we deels naar binnen verplaatsen en zullen er mogelijk ook tenten worden geplaatst. Natuurlijk zijn er heaters aanwezig, maar mocht het buiten nog wat fris zijn, raden we aan om voldoende warm gekleed te komen.

Tussen 18:00 uur en 19:00 uur zal een groepsfoto worden gemaakt bij Kasteel de Haar. Daarna zullen we van het diner genieten. We hebben gekozen voor de specialiteit van het Koetshuis: een luxe barbecue met onder andere entrecote, lamsracks, lamszadel, ossenhaas, merquezworstjes, coquilles, diverse soorten vis en natuurlijk een ruim assortiment aan salades en bijgerechten. We hebben voor het diner een ongedwongen en ontspannen opzet voor ogen. Ook tijdens het diner zal er het nodige middeleeuws entertainment zijn. Het diner vindt – bij goed weer – ook deels binnen en deels buiten plaats.

Na het diner zal binnen in het Koetshuis het feest beginnen. Tussen 22:00 uur en 00:00 uur komt de Utrechtse Studenten Bigband ‘Big Mondays’ spelen. Daarna komt DJ PJ het feest een knallend eind bezorgen met gevarieerde en voor iedereen toegankelijke muziek. Om 02:00 uur zullen de overnachters weer met bussen worden teruggebracht naar het hotel.

    Voor mensen die niet blijven overnachten

Bij de feestlocatie is ruim voldoende parkeergelegenheid. Niet-overnachters kunnen tussen 17:00 uur en 17:30 uur op de feestlocatie aankomen. Vraag bij aankomst vast even om een uitrij-munt: deze worden gratis verstrekt.

    Voor mensen die blijven overnachten

Vanaf 15:00 uur kunnen de koppels die een hotelovernachting hebben geboekt inchecken in Hotel Breukelen. Mocht je nog een middagprogramma in de buurt gepland hebben, kun je (ook vóór 15:00 uur) je spullen vooraf in het hotel droppen.

Tussen 16:45 uur en 17:00 uur zullen de overnachters met bussen vanaf het hotel naar de feestlocatie worden gebracht. Omdat het eerste entertainment-onderdeel al om 17:30 uur begint willen we jou en je date/partner vragen op tijd klaar te staan voor de bussen.

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07:00 uur en 10:30 uur. Dit zit bij je pakket inbegrepen. De uiterlijke uitchecktijd is 12:00 uur.

21 februari 2015

Ruim 75 Deltanen hebben zich ingeschreven voor het Lustrumfeest! De commissie is erg blij dat het animo dit keer nog groter is dan vijf jaar geleden!

De website Feestkleding 365 biedt speciaal voor het Lustrumfeest 10% korting aan op middeleeuwse kleding. Via http://www.feestkleding365.nl/middeleeuwse-kleding/ kan iedereen naar hartelust shoppen! Je kunt bij het bestellen de kortingscode deltalustrum gebruiken.

Feestkleding 365

Voor vragen kunt u ons bereiken via delta.lustrum@gmail.com

1 januari 2015

LET OP: DE AANMELDTERMIJN VOOR HET LUSTRUMFEEST IS VERLENGD TOT 1 FEBRUARI 2015

Via http://www.lhddelta.nl/inschrijven-lustrumfeest/ kunt u zich inschrijven voor het Lustrumfeest van 18 april 2015. Daar kunt u ook meer informatie vinden over de pakketten die worden aangeboden.

Het promotiefilmpje dat op het Heerendiner is vertoond is terug te vinden via http://youtu.be/iPAofCWf9-4.

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op delta.lustrum@gmail.com

29 november 2014

De inschrijvingen voor het Lustrumfeest zijn geopend! Gisteren is op het Heerendiner een presentatie gegeven over het Lustrumfeest van Delta. De organisatie van het Lustrumfeest heeft in overleg met het RRDD gekozen voor een ander concept dan de standaard gala-opzet. Het Lustrumfeest zal een middeleeuws thema hebben. De feestlocatie (Koetshuis van Kasteel de Haar te Haarzuilens) is hiervoor uitermate geschikt. Het thema zal verder tot uiting komen door verschillende vormen van entertainment die horen bij een middeleeuws festijn. Ook de Deltanen en hun dates worden in middeleeuws kostuum verwacht. Wij hopen een bonte verzameling ridders, koningen, tovenaars, draken, markiezen, vazallen, musketiers, Robin Hoods, troubadours, prinsessen, jonkvrouwen, heksen, feeën, nonnen, etcetera te kunnen ontvangen!

Op http://www.lhddelta.nl/inschrijven-lustrumfeest/ kunt u meer informatie vinden over de pakketten die worden aangeboden.

Het filmpje dat op het Heerendiner is vertoond is terug te vinden via http://youtu.be/iPAofCWf9-4.

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op delta.lustrum@gmail.com

12 september 2014

Heeren Deltanen,

Eerder deze week trof u – als het goed is – de uitnodiging voor het Lustrumfeest van ons aller Delta in de brievenbus of uw e-mailbox. Voor degenen die wij toch niet hebben kunnen bereiken treft u bij dit bericht de uitnodiging ook digitaal aan.

Wanneer u de uitnodiging niet per post heeft ontvangen, ontvangen wij graag via guidoheunen@gmail.com uw correcte adresgegevens. Wij zullen u de uitnodiging dan alsnog versturen en uw adresgegevens in de adresbestanden van Delta en het RRDD updaten.

Hopende u allen op het Heerendiner (28 november a.s.) en het Lustrumfeest (18 april 2015) te treffen,

Delendum!

De Lustrumfeestorganisatie

Uitnodiging Lustrumfeest

Hieronder de tekst van de uitnodiging:

Weledel Erelid,

Van harte proficiat met het 35-jarig bestaan van ons aller L.H.D. Delta! Ongetwijfeld wekt het bereiken van deze mijlpaal an sich al de nodige animo voor de festiviteiten in het kader van ons 7e lustrumjaar.

Geheel in lijn met de Traditiones zal Delta haar lustrum op spetterende wijze vieren. Oudere en jongere Deltanen zullen het weekend van 18 april 2015 alle gebaande paden links laten liggen en met elkaar een groots, uniek Lustrumfeest beleven. Het Koetshuis van Kasteel de Haar te Haarzuilens zal fungeren als fenomenaal decor van dit fabelachtige festijn.

Op het Heerendiner, dat dit jaar op 28 november zal plaatsvinden, zal de organisatie van het Lustrumfeest middels een markante act de invulling van dit baanbrekende evenement nader illustreren. Vanaf dat moment zal op de website www.lhddelta.nl ook meer informatie, zoals de verschillende pakketten en hun prijzen, te vinden zijn. Via die website kunt u zich te zijner tijd ook aanmelden.

Hopende u op het Heerendiner en het Lustrumfeest te mogen begroeten,

Delendum,

Namens de Lustrumfeestorganisatie,

Jos Kuijstermans